Managed hosting door True

Dell biedt ook Nederlandse klanten recycling-dienst

 

Dell Technologies brengt zijn zogeheten Asset Recovery Services naar Nederland om klanten beter te helpen met het veilig en duurzaam afvoeren van it-apparatuur. Centrale spil daarin is een online-portaal waar organisaties hun computerbedrijfsmiddelen kunnen beheren en verantwoord afvoeren.

Dell Asset Recovery Services bestaat uit een selfservice-portal waar klanten op een vereenvoudigde en gestandaardiseerde manier de levensduur en inname van apparaten organiseren. Elke laptop, desktop, server of accessoire, ongeacht het merk, is daarmee eenvoudig af te voeren en te recyclen, claimt Dell. Daarbij biedt de Amerikaanse computerfabrikant gegevensopschoning en vernietiging van harde schijven op locatie. De Asset Recovery Services-dienst is beschikbaar via Dell Technologies en zijn kanaalpartners.

Sinds 2008 heeft Dell ruim 2,5 miljard stuks elektronica teruggehaald via zijn terugnameprogramma’s voor klanten. Op deze manier zorgt het computerbedrijf er voor dat er minder e-waste op stortplaatsen terecht komt. Dell stelt zich ten doel om tegen 2030 voor elk verkocht apparaat één apparaat te recyclen of te hergebruiken om zo mee te helpen de wereldwijde ecologische voetafdruk te verkleinen.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7345220). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.