Managed hosting door True

Centralpoint wint megacontract hardware umc's

 

De gemeenschappelijke hardwaregunning van zeven universitaire medische centra (umc's) is naar Centralpoint gegaan. De wederverkoper uit Nijmegen mag de komende vier jaar en eventueel nog twee verlengingsjaren voor naar schatting 110 miljoen aan it-apparatuur en gerelateerde werkplekdiensten leveren. De aanbesteding was in 2020 stopgezet maar kwam in 2021 opnieuw op de markt.

De academische ziekenhuizen trekken gezamenlijk op bij het aanbesteden van allerlei voorzieningen. In 2020 sloten de umc's ook al een fors contract met Protinus IT uit Houten voor het leveren van standaardsoftware en in 2021 met Staples voor kantoorartikelen. En nu is ook de hardwaretender vergeven aan Centralpoint. Het gaat om apparatuur voor de kantoorautomatisering en de medische werkplekken en diensten als installaties, reparaties en innames.

Oorspronkelijk ging deze aanbesteding in februari 2020 van start. Maar eind september van dat jaar zette penvoerder Radboudumc er een streep onder. Sommige zaken moesten in het bestek anders geformuleerd worden om tot de beste prijs-kwaliteitverhouding te komen. De aangepaste aanbesteding kwam april 2021 weer op de markt en werd begin dit jaar definitief gegund aan Centralpoint.

De deelnemende umc's zijn het Amsterdam UMC, Erasmus MC (Rotterdam), Leids Universitair Medisch Centrum, Maastricht UMC, Radboudumc (Nijmegen), Universitair Medisch Centrum Groningen en Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7328229). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.