Managed hosting door True

Fundaments neemt Site4U over

 

IaaS

Cloudprovider Fundaments uit Enschede heeft zijn kleinere branchegenoot Site4U uit Wageningen overgenomen. De transactie past in de groeistrategie van de Twentse infrastructure-as-a-service (iaas)-aanbieder. In nauwe samenwerking met it-dienstverlener Interstellar wil Fundaments zijn landelijke positie versterken.

De klanten van Site4U kunnen gebruik maken van het hosting-platform van Fundaments en de daarbij behorende aanvullende diensten.  Na de overname blijft Site4U vanuit Wageningen opereren.

Oprichter en directeur Wil de Bruin ziet de markt voor managed hosting in rap tempo consolideren. Daardoor worden schaalgrootte, innovatie en slagkracht belangrijk.  De Bruin: ‘We hebben gezocht naar een partij die aansluit bij onze pragmatische instelling, toegepaste platformtechnologie en competenties van medewerkers.’

De markt voor managed hosting en iaas verdubbelt jaarlijks. De hybride-cloudstrategie van Fundaments speelt hierop in.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7284360). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.