Managed hosting door True

Arrow Electronics top-partner van NetApp in EU

 

Arrow Electronics heeft van NetApp een partner award gekregen als Europees distributeur van het jaar. NetApp (software voor cloud- en datamanagement) reikt deze onderscheidingen jaarlijks uit als erkenning voor zijn belangrijkste kanaalpartners.

Voor het eerst werden dit jaar de partnerprijzen onder één paraplu uitgereikt aan ontvangers uit EMEA en Latijns-Amerika. Volgens Kristian Kerr, vice president channel sales bij NetApp, kreeg Arrow de prijs vanwege zijn bijdrage aan het binnenhalen van NetApp in nieuwe markten en bedrijfsgebieden. De investering die ze blijven doen in NetApp, leidt elk jaar weer tot groei. Ook voor de toekomst zit het goed. ‘Hun strategische visie en plan om het bedrijf de komende jaren verder te ontwikkelen, zal echte innovatie betekenen,’ zegt Kerr. 

Alexis Brabant, vice president sales bij Arrow in EMEA, ziet de prijs als een fantastische erkenning voor het harde werk en de samenwerking van de teams in de regio. ‘Door samen te werken met NetApp ondersteunen we onze channelgemeenschap. We helpen hen nieuwe kansen te ontsluiten en de winstgevendheid te vergroten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7262135). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.