Managed hosting door True

Juniper en Fujitsu sluiten switch-pact

 

Partners handen

Juniper Networks heeft een samenwerking met Fujitsu bekendgemaakt. Juniper levert switches voor enkele productreeksen van Fujitsu. De Japanners en het partnernetwerk op hun beurt gaan de switches verkopen, implementeren en ondersteunen en fungeren als het centrale aanspreekpunt van klanten.

De switches van Juniper zullen geleverd worden voor de productreeksen Fujitsu Server Primergy, Fujitsu Storage Eternus en Fujitsu Integrated System Primeflex. Het gaat om de datacenter-switches uit de Juniper Networks QFX-serie en meer in het bijzonder de QFX5120. Fujitsu zal daarnaast ethernet-switches uit de Juniper Networks EX-serie gebruiken om switching-functionaliteit voor kleinschalige datacenteromgevingen te bieden.

De keuze viel op Juniper vanwege ‘diens diverse aanbod van ‘experience first’ netwerkproducten en de opvatting dat die de eigen oplossingen van Fujitsu aanvullen’, zegt Fujitsu. Juniper zal Fujitsu en zijn klanten ook helpen met het oplossen van problemen rond de netwerkflexibiliteit, software-defined networking en edge computing.

Volgens Fujitsu is de samenwerking in de toekomst zeker nog uit te breiden. ‘Dit is slechts het begin, want we zien meer potentieel in zijn aanbod van zakelijke oplossingen, zeker met het oog op de recente overname van Apstra door Juniper’, duidt Olivier Delachapelle, EMEA head of Product Line Management bij Fujitsu.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7247109). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.