Managed hosting door True

Xerxes Group gaat verder als OneXillium

 

Handen

Xerxes Group, moederbedrijf van Xtandit, DocVisie, Ricoh Document Center Midden Nederland en Document House Limburg, gaat verder onder de naam OneXillium. Dit houdt in dat de merknamen van genoemde vier dochterbedrijven verdwijnen. Door voortaan onder één bedrijfsnaam te opereren, wil de print- en documentdienstverlener klanten in het mkb een duidelijker en completer aanbod kunnen bieden.

De naam OneXillium is een samenstelling van de woorden ‘one’, wat staat voor het helpen van klanten als één team, en ‘xillium’, afkomstig van het Latijnse woord auxilium, dat ‘hulp’ betekent. De X is dan het symbool voor verbinden: met mensen, klanten en de maatschappij.

Het bedrijf levert document- en beveiligingsoplossingen, onder meer op het gebied van Xerox (Document House, Xtandit) en Ricoh (Ricoh Document Center Midden Nederland). DocVisie is een documentbeheerspecialist.  

Het hoofdkantoor van OneXillium staat in Woerden; in Amsterdam en Maastricht zijn nevenvestigingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7243498). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.