Managed hosting door True

Worldstream breidt uit naar Frankfurt

 

IaaS

Clouddienstverlener Worldstream dat onder meer vanuit Naaldwijk opereert, breidt uit naar Duitsland. Op de locatie van de Duitse datacenteroperator Maincubes in Frankfurt huurt het bedrijf datacenterruimte.

Van daaruit gaat Worldstream een breed scala aan infrastructuur-as-a-service (iaas)-diensten bieden met hybride it-opties. Denk aan private cloud, dedicated servers, opslag, colocatie, ddos-bescherming en cloud on-ramp-services (een direct verbinding in een datacenter met een cloudprovider). Deze producten kunnen ook als een 'as-a-service'-oplossing op basis van het Worldstream Elastic Network worden geleverd. 

Worldstream verwacht dat dit met name interessant kan zijn voor Europese aanbieders van beheerde diensten. Zijn iaas-diensten worden ondersteund door een eigen wereldwijde netwerkbackbone met meer dan 10 Tbit/s bandbreedte en 45 procent utilisatie.

Tim Vollebregt, netwerkdirecteur bij Worldstream, geeft hoog op van de FRA01-faciliteit van Maincubes in Frankfurt. Volgens hem liggen de veiligheidsmaatregelen op het hoogst denkbare niveau.

Computable Awards

Worldstream is genomineerd voor Computable Awards 2021 in de categorie Hardware & Infrastructuur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7225230). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.