Managed hosting door True

Dell introduceert partnerprogramma Rise

 

Dell

Dell Technologies introduceert vandaag het Rise-programma voor zijn geautoriseerde partners in de regio West-Europa. Volgens dit programma voegt Dell het bestaande aanbod van de partners in verschillende landen samen tot een uniform aanbod.

Rise biedt partners in EMEA een groter winstpotentieel, omdat ze meer verdienen als ze meer apparatuur verkopen, aldus Dell, De financiële voordelen worden nog groter als de partners de vereisten voor ‘metal tier’ behalen, het niveau boven ‘Authorized Partners’. 

De beloningen zijn te verdienen via displays, Latitude-notebooks, Optiplex- en Precision-workstations, XPS-desktops, After of Near Point of Sale Services (APOS/NPOS), PowerEdge-servers en Microsoft Reseller Option Kit (ROK).

Er zijn vier nieuwe partnerniveaus: Ignite, Boost, Advanced en Elite. Partners kunnen elk kwartaal extra euro’s verdienen. Beloningen kunnen aan het einde van het kwartaal worden ingewisseld: Ignite- en Boost-partners ontvangen e-vouchers en Advanced- en Elite-partners ontvangen creditnota's via de distributeur. Beloningen kunnen worden gebruikt bij de volgende Dell-aankoop.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7176855). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!