Managed hosting door True

Ook Hosted in handen van Techone

 

It-dienstverlener Techone uit Rotterdam neemt Hosted over. De overname van dit hostingbedrijf volgt na de aankopen van hostingproviders Mijnserver, Domeinwinkel en Protagonist. De organisatie blijft zelfstandig werken vanuit haar kantoor in Zevenaar. Ook het management blijft onveranderd.

Techone, ondersteund door investeringsmaatschappij Nedvest, ontzorgt mkb'ers op het vlak van it-infrastructuur, telefonie en beveiliging. Het heeft de ambitie om een leidende onderneming in die sectoren te worden. In het kader van deze ambitie neemt het bedrijf nu Hosted over.

Hosted is gespecialiseerd in online-werkplekken en complexe hosting. De organisatie werkt cloud- en platformonafhankelijk.

Techone heeft, inclusief de dochters, zo'n honderd medewerkers in dienst en staat onder leiding van algemeen directeur Coert Coomans. De organisatie is op overnamepad, met name in de hostingbranche. Zo nam het eerst Protagonist over. Later waren ook Mijnserver en Domeinwinkel aan de beurt, die zelfstandig blijven opereren maar onder het management van Protagonist vallen. Het Rotterdamse bedrijf wil nog meer overnames doen en mikt op Nederlandse ict-bedrijven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7073344). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!