Managed hosting door True

MKB Fonds oogst met IT Worxx in Noord-Nederland

 

autoverkoper deal samenwerking sleutel overdracht

Participatiemaatschappij MKB Fonds kondigt de tiende transactie aan in de ict-sector: de overname van ict-dienstverlener IT Worxx uit Emmen. Zusterbedrijf Telecom2Business maakt ook deel uit van deze deal. MKB Fonds verwacht de komende tijd nog meer it-transacties te sluiten.

Marktlink heeft de oprichters van IT Worxx begeleid in deze transactie. De twee ondernemingen worden opgenomen in het samenwerkingsverband Futureproof Group van het MKB Fonds waarbinnen tevens de eerdere acquisities vallen. De groep is goed voor een gezamenlijke omzet van circa zeventig miljoen euro met 375 medewerkers.

IT Worxx is een ict-dienstverlener op het vlak van ict-onderhoud & beheer, cloud computing, hosting, telecom & dataverbindingen. Doelgroep is het mkb in de eigen regio, al worden ook klanten daarbuiten bediend. Het bedrijf uit Emmen beschikt over een eigen datacenter. MKB Fonds beschouwt IT Worxx als een waardevolle aanvulling voor de Futureproof Group, zowel door de geografische ligging als de verschillende expertises. 

De huidige directie, bestaande uit Alexander Boer, Ronald de Veen en Guus Lubach, wijzigt niet. Het trio blijft minderheidsaandeelhouder in IT Worxx.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7070671). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.