Managed hosting door True

Exclusive Networks op het overnamepad

 

Deal handen schudden overname

Het Franse Exclusive Networks heeft afgelopen week twee aankondigingen gedaan van nieuwe overnames: een binnen Europa en een in Azië. Beide overnames zijn een belangrijke strategische stap in de doelstelling om tegen 2025 de grootste wereldwijde value-added distributor (vad) in cybersecurity te worden, zegt het bedrijf in een persmededeling.

De eerste overname draait rond JJNet, een vad in Hongkong. Het bedrijf heeft ruim tweehonderd resellers in de regio, stelt bijna dertig mensen te werk en heeft onder meer Ruckus, Pulse Secure en ExtraHop in de portfolio. De omzet draait rond de twintig miljoen euro. Het is de eerste overname van Exclusive Networks in de APAC-regio sinds het in 2016 Transition Systems inlijfde.

De tweede overname is die van Veracomp uit het Poolse Krakow. Het bedrijf heeft kantoren in tien landen in Oost-Europa en zo’n drieduizend resellers. De omzet tikt af op driehonderd miljoen euro. Er werken zo’n vierhonderd mensen voor Veracomp.

In geen van beide gevallen werd een overnamebedrag bekendgemaakt.  

Momenteel heeft Exclusive Networks zo’n 2.300 mensen op de loonlijst staan en draait het een omzet van drie miljard euro.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7053164). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.