Managed hosting door True

Colt stelt Keri Gilder aan als nieuwe ceo

 

ceo Colt

Colt Technology Services heeft Keri Gilder aangesteld als nieuwe algemeen directeur. Gilder vervangt voormalig topman Carl Grivner, die na vijf jaar aan het roer te hebben gestaan bij het Britse datacenterbedrijf, heeft besloten om af te treden.

Keri Gilder was tot nu toe aan de slag als chief commerical officer bij Colt. Zij kwam in 2018 in dienst bij het bedrijf. Daarvoor had ze verschillende topposities bij Ciena, meest recent als directeur van de EMEA-regio. Van opleiding is Gilder netwerkingenieur.

Gilder erft een bedrijf dat onder zijn voormalige topman een stevig groeiparcours heeft afgelegd. De focus van Carl Grivner, die nog tot eind juni bij Colt in dienst blijft, lag vooral op forse investeringen in het Colt IQ Network. Dat verbindt nu meer dan negenhonderd datacenters in de zakencentra van Europa, Azië en Noord-Amerika. Er zijn inmiddels meer dan 29.000 aangesloten gebouwen en dat aantal groeit nog.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6931833). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.