Managed hosting door True

Dell in zee met BT voor Dynamic Network Services

 

Puzzel

Telecomoperator BT gaat het Dell Virtual Edge Platform (VEP) toevoegen aan zijn zogeheten Dynamic Network Services. Daarmee moet het voor grote multinationals makkelijker worden om hun netwerktoegang en -diensten sneller en eenvoudiger te maken.

BT gaat het virtuele edge-platform van Dell EMC inzetten als een applicatieplatform voor geconvergeerde netwerken, internet-of-things (iot) en it. Het hosten van diensten zoals sd-wan, beveiligingsfuncties, iot-gateways en gedistribueerde toepassingen kan via dit ene platform worden geregeld. Hiermee verwacht BT klanten beter te kunnen helpen bij het automatiseren, vereenvoudigen en versnellen van de gegevensstroom voor hun kritische on-premises workloads. De telco werkt al met verschillende klanten samen om bedrijfskritieke applicaties op het nieuwe platform over te zetten.

De VEP is beschikbaar in twee modelreeksen, elk met een reeks configuraties om klanten in grote en kleine locaties te helpen. De VEP 4600-reeks is gericht is een op hoge performantie gerichte modulaire reeks dat de virtualisatie van verschillende netwerkfuncties aankan. De VEP 1405-reeks biedt een compact, lage kosten-model in een vaste 'form factor'.Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6879724). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.