Managed hosting door True

Avance ICT stoot B-Critical alweer af aan Solimas

 

Deal handen schudden overname

De Solimas Groep uit Leiden neemt ict-dienstverlener B-Critical over van Avance ICT Groep. Deze it-detacheerder uit Breukelen kocht B-Critical begin 2018, maar stoot het onderdeel na twee jaar al weer af. Het bedrijf levert diensten op het gebied van cloud, systeemmanagement, netwerken en it-infrastructuur.

De overname past in de buy-and-build-strategie van Solimas om een landelijk opererende managed ict service-aanbieder worden. Vorig jaar kocht het ook al Vanessen Ict uit Barneveld.

Het in 2012 opgerichte B-Critical blijft opereren als zelfstandige onderneming binnen de Solimas Groep. Er werkt zo'n twintig man bij de ict-dienstverlener die kennis heeft van onder andere Microsoft, Citrix, Ivanti, VMware, Cisco, Itil en Togaf. B-Critical was gehuisvest in Rijswijk, maar verhuisde na de overname door Avance ICT naar Breukelen.

Avance ICT kocht B-Critical begin 2018 en zag het toen als ‘de ideale aanvulling qua dienstverlening en projectervaring met specialistische kennis voor complexe infrastructuren’. Twee jaar later neemt Avance ICT echter alweer afscheid van deze door consultants en it-architecten gedreven onderneming.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6858926). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.