Managed hosting door True

Belgische tak Centralpoint verhuist naar Aarschot

 

Het nieuwe kantoor van Centralpoint in Aarschot

De Belgische tak van ict-dienstverlener Centralpoint is verhuisd naar Aarschot. Het nieuwe kantoor moet helpen om de toekomstige groeiambities in België te realiseren. Doel is om de bedrijfsresultaten in de komende drie jaar te verdubbelen.

‘De verhuizing van de Belgische vestiging van Rotselaar naar Aarschot kadert in de grotere strategie van ons bedrijf’, vertelt Luuk Slaats, algemeen directeur van Centralpoint. ‘Het afgelopen jaar is de integratie tussen Infotheek, Centralpoint.nl, Centralpoint.be en Scholten Awater (SA) met succes afgerond. Nu wordt alle energie gericht op het uitvoeren van de strategie.’

Slaats laat weten dat er een strategisch plan is gemaakt om de totale business in België in drie jaar tijd meer dan te verdubbelen. Dit, aangezien België een belangrijke groeimarkt voor de organisatie is. Centralpoint wil een en ander realiseren door autonoom te groeien, maar tegelijkertijd wordt er gekeken naar mogelijkheden voor interessante overnames.

‘Deze nieuwe locatie in Aarschot geeft ons de mogelijkheid om een vervolg te geven aan de groei van de afgelopen jaren en Centralpoint verder uit te bouwen tot de grootste business to business ict-leverancier van België’, aldus de directeur.

Naast het Belgische kantoor beschikt Centralpoint over vestigingen in Amstelveen en Nijmegen. Tot slot is in het Nederlandse Wijchen een warehouse van 12.000 vierkante meter gevestigd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6825278). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.