Managed hosting door True

Suse ‘lijmt’ Cloud Foundry en Kubernetes

 

Suse heeft een nieuwe stap gezet om de Kubernetes-ervaring voor ontwikkelaars te verbeteren. De aflevering van in software-containers verpakte applicaties en van cloud native wordt verder versneld.

‘s Werelds grootste onafhankelijke opensourcefabrikant kondigt updates van haar cloud-applicatieplatform aan als ware het de ‘lijm’ tussen Cloud Foundry en Kubernetes. Suse presenteert dit aan de vooravond van de Cloud Foundry Summit die de komende twee dagen in Den Haag wordt gehouden. Samen met de community van ontwikkelaars is Suse bezig twee belangrijke opensourceprojecten, te weten Cloud Foundry en Kubernetes, dichter bij elkaar te brengen.

Doel ervan is om organisaties die het orkestratieplatform Kubernetes gebruiken, te laten profiteren van de productiviteitsverhogingen die Cloud Foundry voor ontwikkelaars mogelijk maakt. Tegelijk wordt het beheer van deze platforms gemakkelijker gemaakt. Suse biedt ondernemingen geavanceerde netwerkmogelijkheden voor Kubernetes gebaseerd op het opensourceproject Cilium.  

Betere ervaring

Verwacht wordt dat tijdens de Cloud Foundry Summit meerdere fabrikanten producten zullen aankondigen die Kubernetes beter doet aansluiten op het multi-cloud-applicatieplatform Cloud Foundry. Dit moet ontwikkelaars die het snel in populariteit toenemende Kubernetes gebruiken, een betere ervaring bieden. Pivotal, de leidende aanbieder van commerciële Cloud Foundry-platforms, heeft al verschillende stappen in die richting gezet.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6797038). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.