Managed hosting door True

Dell EMC promoveert Peek tot EU-directeur

Patrick van de Coolwijk krijgt leiding over Nederlandse divisie

 

Jeanine Peek

Jeannine Peek, algemeen directeur van Dell EMC Nederland, maakt promotie. Zij is per 1 november 2018 aangesteld als regiodirecteur voor West-Europa. Hiermee is ze verantwoordelijk voor zeven landen: Denemarken, Finland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje en Zwitserland. Dell EMC Nederland komt onder leiding te staan van Patrick van de Coolwijk.

Peek was de afgelopen zeven jaar algemeen directeur van Dell EMC Nederland. Nu wordt zij verantwoordelijk voor de regio West-Europa. Vanuit die rol rapporteert ze aan Henrik Thomsen, senior vice President West-Europa commercial. Naast haar werk bij Dell EMC, is Peek twee jaar actief geweest als voorzitter van Nederland ICT.

Patrick van de Coolwijk neemt in Nederland het stokje van Peek over. Ook hij rapporteert aan Thomsen. De nieuwe directeur is sinds 2013 werkzaam bij Dell EMC en vervulde voorheen de rol van verkoopdirecteur.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6505163). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.