Managed hosting door True

Levelfour lijft XRC ICT Group in

 

Glasvezelleverancier Levelfour Networks neemt met ingang van 1 november 2018 XRC ICT Group over en verhuist van Waalwijk naar het nieuwe kantoor van XRC ICT Group in Nistelrode. Hoeveel Levelfour voor de ict-dienstverlener neertelt, is niet bekendgemaakt. De dochterondernemingen CrossNetworks en ParkNed verhuizen mee.

Dave Spijker (cco) en Mike Noorbeek (coo) zullen namens de XRC ICT Group toetreden tot de directie van Levelfour die naast ceo Peter Grotenhuis bestaat uit Wouter Gerritsen (cfo) en Robert Romer (cto). Binnen de XRC ICT Group zitten bedrijven als internetserviceprovider NXTcom en distributeur Westcomm. Met de overname wil Levelfour een toppositie krijgen op het gebied van glasvezelinfrastructuur. In de toekomst wil het bedrijf ook diensten als 5G en straalverbindingen aanbieden.

Alternatief voor KPN, Ziggo en Tele2

Voor ons is dit een strategische keuze en logische stap’, vertelt Peter Grotenhuis, ceo van Levelfour Networks. ‘Het maakt van ons bedrijf een aanbieder van totaaloplossingen in de markt van glasvezelnetwerken. Gevestigde partijen als KPN, Ziggo en Tele2 zijn ons natuurlijk jaren voorgegaan, maar het is nu tijd om daar een passend alternatief tegenover te kunnen zetten.’

Levelfour Networks

Levelfour Networks bouwt en exploiteert zakelijke glasvezelnetwerken. Onder de naam ParkNed verzorgt het bedrijf de aanleg van glasvezelnetwerken. Dochteronderneming CrossNetworks heeft daarbij een operatieve rol en verbindt de verschillende dienstverleners op de diverse netwerken

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6503124). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.