Managed hosting door True

Scale Computing haalt weer geld op: $34,8 miljoen

 

Investering dollar groei

Scale Computing, een Amerikaanse leverancier van software voor edge computing en hyperconverged oplossingen, heeft 34,8 miljoen dollar opgehaald in een nieuwe investeringsronde. De grootste investeerder in deze zesde ronde - Series F - is de Chinese computerfabrikant Lenovo. Naast Lenovo deden zowel bestaande als nieuwe investeerders een duit in het zakje.

Lenovo kondigde eerder deze maand nog een wereldwijde samenwerking aan met Scale Computing, gericht op het leveren van edge computing aan de detailhandel, midden- en kleinbedrijf en bedrijven met veel vestigingen. Bij dit soort bedrijven zijn lokaal weinig of geen it'ers aan het werk; de Hypercore-technologie van Scale, gebaseerd op machine learning, biedt een alternatief. De technologie herkent infrastructurele problemen in de hardware en software in een gedistribueerde edge-omgeving en kan automatisch correcties aanbrengen.

De software van het bedrijf uit Indianapolis wordt onder andere ingezet bij de supermarktketen Ahold Delhaize (bijna zevenduizend winkels), casinobedrijf Genting Group, en levensmiddelendistributeur Jerry’s Enterprises.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6503069). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.