Managed hosting door True

BluJay plant IaaS-dienst bij tuinverzorgingsbedrijf

Oplossing bedoeld voor informatie-uitwisseling met wereldwijde partners

 

Evergreen Garden Care, de Britse specialist in tuinverzorgingsproducten die ook het Nederlandse Pokon in handen heeft, gaat een samenwerking aan met het eveneens Britse BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten. Het bedrijf herstructureert zijn wereldwijde activiteiten buiten Noord-Amerika en heeft daarvoor een integratieplatform nodig. De keuze is nu gevallen op BluJay’s MessageBroker-platform.

Met MessageBroker komt de integratie van supply chain electronic data interchange (EDI) tot stand, waardoor informatie over onder andere orders, verzendmeldingen en facturen is uit te wisselen met meer dan 160 partners in de landen waar het bedrijf actief is. Evergreen zet het platform in als een beheerde service die gehost wordt in het datacenter van BluJay, zonder interne kennis of doorlopend beheer van Evergreen.

Integratie met SAP HANA

"We wilden een flexibele service die zou integreren met onze nieuwe SAP HANA-implementatie"

‘Ons bedrijf is complex en voortdurend in ontwikkeling. We moesten een moderne, beheerde dienst vinden die ons in staat zou stellen om edi veilig en probleemloos uit te voeren’, zegt Steve Williams, interim-cio bij Evergreen. ‘We wilden ook een flexibele service die zou integreren met onze nieuwe SAP HANA-implementatie en meegroeien met de business naarmate we verdere acquisities integreren. Dankzij de expertise van BluJay op het gebied van edi en supply chain, het internationale bereik via het Global Trade Network (GTN)-ecosysteem en het duidelijke begrip van de vereisten, is MessageBroker een perfecte keuze.’

Bijkomende voordelen van de BluJay-software zijn onder andere een snellere onboarding van nieuwe klanten en lagere operationele kosten voor Evergreen.

Evergreen Garden Care geniet bekendheid om zijn tuinartikelen, zoals Miracle-Gro, Weedol en Roundup. In juni dit jaar nam het bedrijf het oer-Hollandse Pokon Naturado over. Evergreen is actief in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Scandinavië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Over BluJay Solutions

BluJay Solutions levert supply chain-software en -diensten aan retailers, distributeurs, expediteurs, fabrikanten en logistieke dienstverleners. Het BluJay Global Trade Network transformeert supply chain-logistiek en maakt het mogelijk voor klanten om de krachten te bundelen met ruim 40.000 internationale partners die verbonden zijn aan het netwerk.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6502006). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.