Managed hosting door True

Aruba levert draadloos netwerk in Deloitte-kantoor

 

Het Amsterdamse hoofdkantoor van accountants- en consultancybedrijf Deloitte krijgt een draadloze it-infrastructuur van Aruba Networks. De leverancier installeert er meer dan vijfhonderd access points en een oplossing voor slim beheer.

Het draadloze netwerk biedt Deloitte onder meer duizenden datapunten en de mogelijkheid van intelligent gebouwbeheer en digitale werkplekinnovatie. Zo kunnen de 3300 gebruikers van de draadloze infrastructuur werken aan vijftienhonderd comfortabele werkplekken. Ze profiteren ook van een efficiënte vergaderplanning. Het pand telt meer dan dertigduizend sensoren die door de apparatuur slim worden gekoppeld met de gebruikers.

De oplossing die Aruba Networks in het pand realiseert, maakt het bovendien mogelijk om de ontwikkeling van nieuwe toepassingen te ondersteunen. Dit kunnen bijvoorbeeld locatiegebaseerde diensten zijn. Met de technologie kan Deloitte nieuwe ideeën testen, ontwikkelen en aan klanten presenteren.

Naadloze integratie

De netwerkbeveiligings- en beheerapparatuur integreert naadloos met de talloze oplossingen die de medewerkers van Deloitte regelmatig gebruiken. Zoals de productiviteitstools van Microsoft. De apparatuur wordt bovendien gekoppeld met andere technologie in het gebouw, bijvoorbeeld ter besparing van energie en water.

Het kantoor van Deloitte is gevestigd in The Edge, een hypermodern pand met vijftien verdiepingen aan de Amsterdamse Zuidas. Het staat bekend als een van ‘s werelds duurzaamste en meest verbonden gebouwen. Ook het kantoor van Salesforce Nederland is er gevestigd. The Edge opende zijn deuren in 2014.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6444039). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.