Managed hosting door True

Centralpoint wint klus van 2,5 miljoen bij waterschap

 

BYOD

Centralpoint uit Amstelveen gaat diverse soorten hardware, waaronder smartphones, desktops en servers, en aanvullende dienstverlening, zoals consultancy en support, leveren aan het waterschap Hoogheemraadschap van Delfland. De ict-reseller kwam tijdens een Europese aanbesteding als winnaar uit de bus. De klus heeft een geraamde contractwaarde van bijna 2,5 miljoen euro (2.460.000) en een looptijd van vier jaar, met de optie om twee keer met één jaar te verlengen.

Het Hoogheemraadschap van Delfland schreef een Europese aanbesteding uit met drie percelen. Deze zijn allemaal gegund aan Centralpoint. Het eerste perceel is gericht op de levering van zo’n 1030 smartphones en 770 tablets (1,1 miljoen euro) en het tweede perceel betreft 75 desktops, vierhonderd thin-clients en 450 laptops (780.000 euro). Het laatste persceel, met een waarde van 580.000 euro, omvat de levering van zo’n zestig servers.

Daarnaast levert Centralpoint aanvullende diensten, zoals consultancy, helpdesk support, operationele ondersteuning op locatie, de vervanging van defecte hardware buiten kantoortijden en het beschikbaar stellen van een vervangend device tijdens reparatie.

Waterschap Delfland

Het Hoogheemraadschap van Delfland, gevestigd in het Gemeenlandshuis in Delft, is een van de tweeëntwintig waterschappen in Nederland. Het zorgt voor droge voeten en schoon en gezond water in de regio. Daarnaast werkt het samen met inwoners en bedrijven aan een klimaatbestendige en prettige leefomgeving.

Centralpoint is onderdeel van ict-reseller Infotheek Group. Het is sinds juni dit jaar ontstaan door het samengaan van Scholten Awater (SA), Centralpoint (.nl en .be) en Infotheek. De organisatie heeft zo’n vijfhonderd medewerkers in dienst, verspreid over kantoren in Amstelveen, Nijmegen en het Belgische Rotselaar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6428758). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.