Managed hosting door True

Also levert printdienst WePrintSmarter

 

Ict-distributeur Also uit Nijmegen voegt de SmartSupplies-dienst van WePrintSmarter toe aan zijn platform. Deze dienst helpt resellers om de bestelservice voor printbenodigdheden te automatiseren. De uitrol in Nederland volgt na de introductie van WePrintSmarter in tien andere Europese landen.

‘De WePrintSmarter-diensten kennen een modulaire opbouw, waardoor resellers en verkopers beter tegemoet kunnen komen aan de printbehoeften van hun klanten’, vertelt Bas Janssen, chief customer officer bij Also Nederland.

WePrintSmarter biedt SmartSupplies. Via deze weboplossing wordt de bestelling en levering van toner- en inktcartridges voor alle merken printers en multifunctionele apparaten geautomatiseerd. ‘Dat levert resellers een constante stroom aan bestellingen op, zonder dat klanten handmatig bestellingen hoeven te doen via de webshop van de reseller of de benodigde artikelnummers hoeft te kennen', aldus Janssen.

Klanten hebben 24/7 toegang tot de SmartSupplies-portal, waarop ze een overzicht hebben van alle printers in hun netwerk. Het overzicht voor elke printer geeft aan hoeveel toner en inkt er per printer nog beschikbaar is. Dit platform biedt volgens Janssen nieuwe zakelijke kansen voor resellers. Dit omdat ze verouderde printoplossingen op het netwerk van hun klanten kunnen herkennen, en ter vervanging daarvan nieuwe oplossingen kunnen aanbieden.

‘Het belangrijkste voordeel van SmartSupplies is dat resellers en hun klanten daardoor printers zo kunnen instellen dat er automatisch nieuwe voorraden worden besteld. Wanneer de printvoorraad van aangesloten printers opraakt, wordt een automatische bestelling gedaan en wordt die door Also namens de reseller direct aan de klant verzonden. Er zijn geen ingewikkelde contracten nodig, klanten betalen per bestelling.’

WePrintSmarter werd begin 2017 voor het eerst in Denemarken geïntroduceerd, waarna Noorwegen, Zweden, Finland, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, Polen, Frankrijk en de Baltische staten volgden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6378145). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.