Managed hosting door True

Provide lijft adviesbureaus BBforce en Flexcre8 in

 

samenwerking

Ict-dienstverlener Provide uit Utrecht neemt adviesbureaus Balanced Brain Force (BBforce) en Flexcre8 uit Zoetermeer over. Die bedrijven adviseren en ondersteunen aannemers, operators en netwerkeigenaren in de sectoren verkeer, infra en telecommunicatie op het gebied van designmanagement en leidingenbeheer. Via deze overname versterkt het zijn consultancy en detachering activiteiten.

BBforce en Flexcre8 zijn gespecialiseerd in netwerkdesign, pre-engineering, as-built registratie, installed-base management en alternatieve breedband-oplossingen. De bedrijfsactiviteiten zijn volgens Provide een goede aanvulling op het portfolio. Bovendien past het in de ingezette groeistrategie van de ict-dienstverlener, gericht op het gebied van consultancy- en detacheringsdiensten binnen de ict-branche in Nederland.

‘Deze overname biedt onze klanten enerzijds de expertise op het gebied van telecommunicatie in combinatie met it-services’, vertelt Mike Dawud, ceo van Provide. ‘De toevoeging van een vestiging in Zuid-Holland stelt ons in staat de groeiambities versneld ten uitvoer te brengen.’

Provide

Provide uit Utrecht levert it-diensten op drie gebieden, te weten consulting, managed services en maatwerksoftware. De groep heeft ruim honderd medewerkers in dienst en is actief in meerdere Europese landen. Het bedient klanten in verschillende sectoren, waaronder financiën & verzekeringen, industrie, telecom, groothandel en overheid.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6373176). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.