Managed hosting door True

Infotheek, Centralpoint en SA heten nu Centralpoint

 

De nieuwe bedrijfwagens van Centralpoint, voorzien van nieuw logo. De personenauto's zijn voor de servicemonteurs; daarvan rijden er een stuk of 30-40 rond. De kleine vrachtwagen is bedoeld voor het vervoeren van apparatuur voor onder andere een uitrol bij een klant. Daarvan zijn er circa twintig. (foto: Rik Sanders)

Infotheek, Centralpoint.nl, Centralpoint.be en Scholten Awater (SA) gaan samen verder onder de naam Centralpoint. Tot nu toe operereerden de drie zusterbedrijven nog onder eigen naam onder de vlag van Infotheek Groep. Op dit moment worden alle kantoren in de Benelux voorzien van het Centralpoint-logo. Dit werd vrijdagmiddag 1 juni tijdens een officiële lancering bekend gemaakt.

De partijen zullen hun eigen expertise blijven inbrengen. Al zal het nieuwe Centralpoint, met een jaaromzet van ruim 500 miljoen een grote speler in de werkplekomgeving, zich extra gaan richten op het gebied van netwerken en infrastructuur. Daar wil het bedrijf, waar zo'n 450 man werken, in de Benelux meer groeien.

Verder stopt het nieuwe Centralpoint met leveringen aan consumenten (zo'n 2 procent van de omzet). Tenzij het via speciale zakelijke portals gaat, zoals voor scholen (leerlingen) en universiteiten (studenten). De focus komt volledig op de zakelijke markt te liggen.

Xeptor wordt Flex IT

Het nieuwe Centralpoint richt zich op de Benelux en valt onder de Infotheek Holding. Die kent nog een tweede onderdeel: de distributie-divisie met veertien kantoren verspreid over Europa. Ook deze tak krijgt een nieuwe naam: de naam Xeptor verandert in Flex IT (afkomstig van het Nederlandse onderdeel Flex IT Rent).  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6371162). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.