Managed hosting door True

Tech Data integreert met Dell EMC’s OSC

 

Puzzel

Tech Data biedt zijn Europese klanten toegang tot de Online Solutions Configurator (OSC) van Dell EMC, een zelfservice-portaal voor onder meer configuratie en offerte-aanvragen van Dell EMC-producten. De tool is bereikbaar via Intouch, de online productcatalogus van de Amerikaanse distributeur.

De Online Solutions Configurator-tool is gekoppeld aan de Dell EMC 'build to order'-productieprocessen. Tech Data ontvangt aanvragen rechtstreeks vanuit de OSC-tool en genereert een offerte voor de klant via het Intouch-platform. Klanten kunnen bedrijfsoplossingen aanvragen voor ruim duizend Dell EMC-producten, waaronder servers, netwerken, storage, schakelaars, rek infrastructuur, eindgebruiksverwerking, software en randapparatuur.

‘De integratie van OSC in Intouch geeft Tech Data-klanten de mogelijkheid om oplossingen te configureren en te bouwen en prijzen aan te vragen’, vertelt Jason Boxall, vice president vendors & alliances bij Tech Data Europe. ‘Hiermee wordt de efficiëntie verhoogd en de time to market verkort.’

Tech Data Corporation distribueert technologische producten, services en it-oplossingen. Samen met 115.000 resellers is de Amerikaanse firma actief in meer dan honderd landen. Het Nederlandse verkoopkantoor is gevestigd in Bodegraven, het Belgische kantoor staat in Ternat.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6365147). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.