Managed hosting door True

Ralf van Vegten is nieuwe directeur NEP

 

NEP the Netherlands

Infrastructuurleverancier NEP the Netherlands, bestaande uit onder andere NEP Creative Technology en NEP Broadcasting Services, heeft Ralf van Vegten per 2 april aangesteld als nieuwe managing director. Hij werkte eerder als cio bij het bedrijf. Van Vegten volgt Michiel van Duijvendijk op, die tot 1 augustus bij de onderneming betrokken blijft.

Het is nog niet bekend waar Van Duijvendijk zijn carrière voort gaat zetten. De rol van cio wordt overgenomen door Jildert de Groot, nu verantwoordelijk voor development en projecten.

Van beheer naar it

Van Vegten begeleidde als cio onder meer de transformatie van traditionele beheerorganisatie naar een it-bedrijf. ‘Waar de afdeling it voorheen gefocust was op postproductie en online platformen, beheerst zij nu de complete keten van glas tot glas; van lens tot huiskamer en alle technologie daartussen, die het maken van lineaire en online televisie mogelijk maak. De ontwikkelingen die NEP als groep de laatste jaren heeft doorgemaakt en nog steeds doormaakt van DutchView Infostrada tot het huidige NEP The Netherlands zorgen voor een spannende toekomst. Het is mijn persoonlijke missie om ervoor te zorgen dat we deze stijgende lijn en groeiambities vasthouden’, aldus de kersverse directeur.

NEP biedt virtuele platformen op basis van Microsoft Hyper-V en VMware, gekoppeld aan Amazon Web Services, Google en Microsoft Azure. De gehele infrastructuur wordt gemonitord door NEP’s eigen software monitoringtool GrandCentral. NEP telt meer dan drieduizend medewerkers, waarvan achthonderd in Nederland. Samen ondersteunen zij producties in meer dan 65 landen, op alle zeven continenten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6317627). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.