Managed hosting door True

Nutanix biedt partners korting voor infra-oplossingen

Leverancier breidt ook Dell EMC-aanbod uit

 

Nutanix, leverancier van schaalbare, geconvergeerde oplossingen voor datacenterinfrastuur, biedt partners korting bij de verkoop van Nutanix-software en mogelijkheden voor hybride cloud- en hyberconverged- technologieën. Daarnaast breidt het bedrijf zijn softwarelicentie-aanbod van Dell EMC verder uit.

Partners krijgen binnen het nieuwe partnerprogramma tot 5 procent korting voor het contracteren voor nieuwe Nutanix-klanten. Ook partners die gekwalificeerde Dell EMC XC Core-nodes met Nutanix-software verkopen, kunnen maximaal een korting van zo’n 2400 euro (drieduizend dollar) per node ontvangen.

‘De nieuwe channel incentive-programma’s zijn ontwikkeld om channel-partners te stimuleren de nieuwste infrastructuuroplossingen te promoten. Door partners meer handvatten te geven om hun klanten kennis te laten maken met de technologie van Nutanix, kunnen ze hen meer keuzemogelijkheden bieden. Gebruikers kunnen door dit nieuwe programma profiteren van de nieuwe fase in enterprise cloud-adoptie’, aldus de leverancier.

Dell EMC XC Core omvat de Dell EMC PowerEdge veertiende generatie servers en Dell EMC-integratiesoftware voor Nutanix-software-implementaties. Het is een alternatief voor andere producten in de Dell EMC XC-familie, waarmee klanten de softwarelicentie afzonderlijk van de rest van de apparaten kunnen aanschaffen en direct toegang hebben tot software-ondersteuning van de Nutanix-klantenservice.

Over Nutanix

Paradepaardje is het zogenaamde Enterprise Cloud-platform. Die oplossing combineert computergebruik, virtualisatie en opslag om bedrijfsapplicaties en -services op multinationale locaties te laten draaien. Volgens Nutanix biedt deze webscale-infrastructuur een nieuwe benadering voor het ontwerpen, implementeren en beheren van datacenters. Het bedrijf is opgericht in 2009 en gevestigd in het Amerikaanse San Jose.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6315748). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.