Managed hosting door True

ParkNed Waalwijk lijft Glasvezel Vught in

 

ParkNed Waalwijk heeft per 1 januari 2018 Glasvezel Vught overgenomen dat verdergaat als ‘ParkNed Vught’. Daarmee profiteren aangesloten ondernemers en organisaties in de gemeente Vught volgens de bedrijven van een betaalbaar glasvezelnetwerk. Het overnamebedrag is niet bekendgemaakt

ParkNed exploiteert glasvezelnetwerken voor bedrijven en instellingen. In Waalwijk heeft ParkNed een groot zakelijk glasvezelnetwerk waar klanten als Bol.com, Ingram Micro, vanHaren en Xenos gebruik van maken. Dit glasvezelnetwerk is nu uitgebreid met het netwerk van Glasvezel Vught.

Beheer, netwerkmanagement en monitoring

Met de nieuwe exploitant van het glasvezelnetwerk kunnen de aangesloten bedrijven volgens ParkNed rekenen op hogere kwaliteit. Die kwaliteitssprong komt vooral door beter beheer en management van het netwerk en doordat de monitoring vanuit Waalwijk gebeurt. ParkNed directeur-eigenaar Peter Grotenhuis: ‘Door de overname kunnen we de krachten bundelen, ontstaat er synergie tussen meerdere netwerken en zijn wij in staat om de klant een betere dienstverlening te bieden.’

Met de overname van Glasvezel Vught slaat ParkNed naar eigen zeggen een brug tussen Oost- en West-Brabant. In de toekomst wil de onderneming zich ook richten op Gelderland, Drenthe en Overijssel. 

ParkNed Waalwijk, dochter van Levelfour Networks in Arnhem, ontstond in 2009 op initiatief van de gemeente Waalwijk en exploiteert glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen. De regionale glasvezelexploitant bedient ruim achthonderd aangesloten bedrijven. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6303044). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.