Managed hosting door True

Arrow distribueert Nutanix in Benelux

 

Distributeur Arrow Electronics gaat de oplossingen van infrastructuurleverancier Nutanix in de Benelux en Frankrijk verspreiden. Daarvoor hebben de partijen een distributieovereenkomst getekend. Dit is een uitbreiding op de bestaande samenwerking, waarbij de Nutanix-producten in Spanje, Portugal en Scandinavië worden gedistribueerd.

Nutanix' paradepaardje is het zogenaamde Enterprise Cloud-platform. Die oplossing combineert computergebruik, virtualisatie en opslag om bedrijfsapplicaties en -services op multinationale locaties te laten draaien. Volgens Nutanix biedt deze webscale-infrastructuur een nieuwe benadering voor het ontwerpen, implementeren en beheren van datacenters.

‘Converged- en hyper-converged-oplossingen hebben de manier waarop het moderne datacenter is ontworpen fundamenteel veranderd’, vertelt Bart van Rheenen, algemeen directeur bij Arrow ECS Benelux. ‘Via de samenwerking met Nutanix leggen we de nadruk op deze infrastructuuroplossingen.’

‘De distributieovereenkomst met Nutanix stelt onze channelklanten in staat om eindklanten state-of-the-art datacentertechnologieën te bieden op basis van servervirtualisatie voor gedistribueerde applicatie-omgevingen’, vervolgt Van Rheenen. ‘Denk hierbij bijvoorbeeld aan virtuele desktopinfrastructuur, data-analyse, cloud en unified communications.’

Volgens de directeur profiteren enterprise-klanten van een lastenverminderingen op het gebied van ruimte en energieverbruik. Bovendien hebben ze minder opslagcomplexiteit nodig.

Arrow

Arrow, opgericht in 1935, heeft 18,700 medewerkers in dienst, verspreid over 465 kantoren wereldwijd. Zij bedienen 125,000 klanten. De distributeur was genomineerd voor de Channel Awards 2017 in drie categorieën. Het ging naar huis met de prijs voor Value Added Distributor of the Year.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6275782). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.