Managed hosting door True

Broekhuis Automatisering gaat op in ICT Spirit

Gerrit en Jannie Broekhuis gaan door met Winvis Consultancy

 

V.l.n.r. Mark Leferink, Gerrit en Jannie Broekhuis

Per 1 januari 2018 wordt Broekhuis Automatisering uit Holten onderdeel van ICT Spirit in Haaksbergen. De zes medewerkers van Broekhuis Automatisering worden opgenomen in het zestig medewerkers tellende team bij ICT Spirit.

It-dienstverlener ICT Spirit richt zich op de provincies Overijssel en Gelderland, beschikt over een eigen cloudomgeving en mag zich een Microsoft Competence Center noemen. Het bedrijf neemt alle bestaande verplichtingen over van Broekhuis Automatisering en zal de dienstverlening vanuit Haaksbergen voortzetten, inclusief de Mailchimp- en Wordpress- trainingen.

Volgens Mark Leferink, algemeen directeur ICT Spirit, sluiten beide bedrijven goed op elkaar aan en kunnen klanten voortaan met een groter product- en dienstenportfolio worden bediend.

Gerrit Broekhuis zal samen met zijn vrouw Jannie het door hemzelf ontwikkelde softwarepakket Winvis blijven exploiteren en doorontwikkelen onder de naam Winvis Consultancy. Winvis is een modulair pakket voor relatiebeheer, projecten en uren, offertes, inkoop, orders, facturen en digitaal archiveren. Het is geschikt voor zzp’ers en het midden- en kleinbedrijf. 


Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6259996). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.