Managed hosting door True

Orange vervangt netwerk dierenfokker Hendrix Genetics

 

Dataverzameling via een handheld

Dierfokkerij Hendrix Genetics uit Boxmeer gaat gebruikmaken van het internationale netwerk van Orange Business Services. Dat vervangt een aantal kleinere netwerken die Hendrix Genetics nu nog in diverse landen heeft draaien. De dierenfokker wil de komende drie jaar fors groeien middels onder meer overnames. Daarbij wil het bedrijf ondersteund worden door één wereldwijde netwerkinfrastructuur.

Hendrix Genetics is een internationaal opererend kweekbedrijf voor meerdere dierenrassen, met hoofdactiviteiten in de fokkerij van kalkoen, traditioneel pluimvee, varkens en vis. Het bedrijf claimt dat meer dan de helft van de eieren in de schappen van alle supermarkten wereldwijd van een kip van Hendrix Genetics afkomt. Het bedrijf is gespecialiseerd in oplossingen voor de dierlijke eiwitsector. De dierfokkerij heeft bijna drieduizend werknemers wereldwijd.

In de komende drie jaar wil Hendrix Genetics groeien naar een omzet van zeshonderd miljoen euro, vooral via de acquisitie van andere fokkers. Elke nieuw verworven boerderij, broederij of kantoor moet worden verbonden met het bedrijfsnetwerk, waarbij ict-systemen moeten worden geïntegreerd. De wereldwijde netwerkinfrastructuur van Orange Business Services zal de kleine netwerkbeheerders vervangen die momenteel Hendrix Genetics bedienen. Ook levert de Franse telecom- en netwerkdienstverlener een proefopstelling voor Easy Go, de Orange sdn-oplossing.

Strategie

Het bedrijf uit het Brabantse Boxmeer heeft samen met Orange Business Services en andere partners met het oog op de overnames een ict-vernieuwingsstrategie uitgewerkt rond de thema's connectiviteit, beveiliging en werkplekken.

'Dit is een kans om onze toegevoegde waarde te tonen die verder gaat dan de rol van alleen een netwerkaanbieder', zegt Frank Baggermans, algemeen directeur Benelux bij Orange Business Services. 'Hendrix Genetics heeft behoefte aan een sterk netwerk, tegelijkertijd vindt er een ict-transformatie plaats. Denk aan uitdagingen op het gebied van beveiliging, het gebruik van cloudapplicaties en mobiele werkplekken.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6251366). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.