Managed hosting door True

Aerohive tekent wereldwijde oem-deal met Dell EMC

 

Contract ondertekenen

Aerohive Networks, leverancier van zakelijke cloud based netwerkoplossingen, heeft een original equipment manufacturing (oem)-overeenkomst met Dell EMC gesloten. Deze overeenkomst is per direct wereldwijd van kracht.

De deal betekent dat Dell EMC Aerohive’s complete aanbod van draadloze access points en HiveManager, Aerohive’s platform voor cloud based netwerkbeheer, onder eigen merk gaat aanbieden. De overeenkomst voorziet in gezamenlijke verkoop, marketing, technische ondersteuning, dienstverlening en logistiek. De verkooporganisatie en channel partners van Dell EMC kunnen daarmee een geïntegreerde draadloze en switch-oplossing aanbieden, die wordt beheerd vanuit de cloud op basis van technologie van Aerohive. Dit wordt onder het merk Dell EMC aangeboden.

‘We zijn trots op het feit dat Dell EMC, op basis van het vertrouwen in onze producten en organisatie, voor een wereldwijde oem-samenwerking heeft gekozen’, zegt David Flynn, ceo van Aerohive Networks. ‘Dankzij deze wereldwijde reikwijdte beschikt Aerohive nu over een partner die zijn netwerktechnologie en switches naar een bredere markt kan brengen. Dit zal de verkoop van onze oplossingen een boost geven.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6241331). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.