Managed hosting door True

Juniper Networks eert partners in PSV-stadion

 

Juniper Channel Contribution Awards.

De winnaars van de Juniper Channel Contribution Awards.

Juniper Networks heeft op 5 oktober 2017 tijdens zijn Self-Driving Networks Customer Summit in het PSV-stadion in Eindhoven een aantal van zijn partners in het zonnetje gezet. Uiteindelijk wonnen vertegenwoordigers van Infradata Netherlands, KPN, LuxNetwork, Securelink Belgium, Westcon Netherlands en Juniper Networks zelf Channel Contribution Awards.

Tijdens het jaarlijkse klanten- en partnerevenement van Juniper Networks werd uitgebreid ingegaan op thema’s als automation, security en de ontwikkelingen in het partnerkanaal. Het thema van de dag was self-driving networks, oftewel autonome, geautomatiseerde netwerken. Ruim tweehonderd klanten en partners kwamen naar de summit.

‘Het netwerk is geen doel op zich, maar dient als platform waarop diensten beschikbaar worden gemaakt’, meent Melchior Aelmans, senior sales engineer bij Juniper Networks. ‘Om deze diensten zo goed mogelijk te ondersteunen, moeten netwerken zichzelf kennen en ook de diensten die erop draaien. Dit betekent dat het netwerk ‘zelfrijdend’ wordt en zo beter de diensten en gebruikers kan ondersteunen. Daarnaast verwachten we van het netwerk dat het weet wat de intenties van de gebruikers en de applicaties zijn om op basis daarvan zelf configuratie en beveiliging in te regelen.’

In de middag was er een uitgebreide channelsessie, waarbij werd ingezoomd op een aantal specifieke thema’s, zoals services en partnering. Ook waren er technologie-updates over netwerken, cloud en security. Aan het eind van de dag werden de Channel Contribution Awards uitgereikt. De volgende personen zijn daarbij in de prijzen gevallen:

  • Luc Lutot, LuxNetwork
  • Jan Willem Sipman, Infradata Netherlands
  • Team KPN (Reinier van der Veen), KPN
  • Vincent de Jonge, Westcon Netherlands
  • Tom Fonteyn, Securelink Belgium
  • Bijin Rajan, Juniper Networks
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6219328). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.