Managed hosting door True

HPE komt met geïntegreerd platform voor VMware cloud

Eén platform voor hybride it-infrastructuur

 

Data uit cloud

Hewlett Packard Enterprise (HPE) introduceert een geïntegreerd (converged) platform voor VMware, gebaseerd op HPE Synergy. Met deze oplossing transformeren it-organisaties volgens HPE eenvoudig naar een hybride it-infrastructuur. Daarnaast kunnen ze infrastructure-as-a-service (IaaS) en private clouds sneller implementeren. Bovendien verminderen de bedrijven de kosten voor virtual machines (vm) in vergelijking met publieke clouds en traditionele servers, aldus beide partijen.

Dit presenteerde VMware tijdens VMWorld in Las Vegas dat eind augustus plaatsvond. ‘In de digitale wereld hebben bedrijven technologie nodig waarmee ze nieuwe diensten snel kunnen introduceren en schalen’, aldus Ric Lewis, senior vice president en general manager op het gebied van software-defined en cloud bij HPE. ‘HPE Synergy met VMware Cloud Foundation levert een private cloudomgeving die zorgt dat de it-afdeling als interne serviceprovider kan fungeren en snel kan anticiperen op behoeften vanuit de business met een DevOps-levering in één klik.’

Door de combinatie van HPE Synergy en VMware Cloud Foundation breiden HPE en VMware hun gezamenlijke producten, waaronder vSphere en vRealize, verder uit. Deze oplossingen zijn op een gezamenlijke architectuur gebouwd en geïntegreerd met HPE OneView. HPE OneView is de infrastructuur-automatiseringssoftware van HPE die zorgt dat it-beheerders hun virtuele omgevingen kunnen uitdenken, managen en optimaliseren.

Infrastructuurplatform

‘HPE Synergy met VMware Cloud Foundation biedt een oplossing om traditionele, private en cloud workloads te consolideren in één geïntegreerd infrastructuurplatform’, aldus John Gilmartin, vice president en algemeen directeur op het gebied van geïntegreerde systemen bij VMware.

VMware Cloud Foundation op HPE Synergy wordt eind 2017 verwacht via HPE en channel- en distributiepartners. 

Computable Awards

HPE is genomineerd voor de Computable Awards 2017 in de categorieën Digital Company van het Jaar en Softwareleverancier van het Jaar. Op 31 oktober maakt Computable de winnaars bekend tijdens een spectaculaire awardsshow. Stemmen kan tot en met zondag 8 oktober.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6193008). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.