Managed hosting door True

Telindus en Scholten Awater strijden om CAK-klus

Overeenkomst heeft waarde van 10 miljoen euro

 

Strijd

Het CAK heeft Telindus en Scholten Awater geselecteerd voor de levering, installatie en bijbehorende dienstverlening van servers, storage-apparatuur en netwerkcomponenten. Via een minicompetitie kiest het CAK per investering de beste partij op basis van de laagste prijs of beste prijs-kwalteitsverhouding. Daarvoor is een raamovereenkomst getekend voor een periode van twee jaar, met twee optionele verlengingen van één jaar. De totale geraamde contractwaarde komt uit op tien miljoen euro, verspreid over vier jaar.

Het CAK (tot enkele jaren geleden bekend als Centraal Administratiekantoor, maar nu worden de drie letters CAK als eigennaam gehanteerd) is een uitvoeringsorganisatie in de zorg- en welzijnsector, die zo’n 1.100 medewerkers telt. Voor de levering van hardware en aanverwante dienstverlening  zocht het twee hardware-resellers. Het gaat om netwerkcomponenten, servers, wifi-componenten en storage-hardware, zoals san, nas en back-up gerelateerde apparatuur van Cisco en Dell EMC.

Telindus uit Utrecht en Scholten Awater uit Nijmegen kwamen als winnaar uit de bus. Voorafgaand aan de hardware-investering zet het CAK een minicompetitie op en kiest de partij met de laagste prijs of beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Naast de levering van hardware, moeten de partijen aanvullende dienstverlening bieden. Dat betreft het onderhoud en support van de nieuwe en bestaande hardware en licenties en het leveren van licenties en firmware upgrades die benodigd zijn om de functionaliteit van de hardware te benutten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6175362). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij CAK

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.