Managed hosting door True

Tintri biedt partners cloudcertificering

 

Certificaat

Tintri, de Amerikaanse leverancier van all flash VM-bewuste opslagoplossingen, lanceert een nieuw cloud-certificeringsprogramma. Dit Tintri Certified Cloud Expert (TCCE)-programma richt zich op partners die hun cloudactiviteiten naar een hoger plan willen tillen en oplossingen met toegevoegde waarde willen aanbieden.

Het TCCE-programma is ontwikkeld op basis van 'best practices' van klanten en partners van Tintri met succesvolle cloudimplementaties.

Het cloud-certificeringsprogramma van Tintri omvat een combinatie van online training, toegang tot het laboratorium (voor het oplossen van problemen en in de praktijk toepassen van ideeën) en evaluaties van automatiseringsoplossingen door een panel. De certificering heeft onder meer betrekking op de implementatie van clouds, automatisering, orkestratie en scripting.

Het nieuwe programma vormt een aanvulling op bestaande certificeringsprogramma’s van Tintri: Tintri Certified Sales Professional (TCSP), Tintri Certified Solution Engineer (TCSE) en Tintri Certified Solution Expert (TCSX).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6005857). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.