Managed hosting door True

PQR vernieuwt IT-infrastructuur Eindhoven

 

De gemeente Eindhoven heeft PQR opdracht gegeven een Nutanix hyperconverged it-infrastructuur te implementeren en deze nieuwe omgeving te ondersteunen. PQR is na een Europese aanbesteding uit zeven inschrijvers geselecteerd. Het gesloten contract heeft een looptijd van vier jaar en kan twee keer één jaar verlengd kan worden. Het contract heeft een waarde van 2,1 miljoen euro.

Eindhoven is met zo'n 225.000 inwoners de vijfde stad van Nederland. Informatisering & Beheer is de interne it-dienstverlener van de gemeente, die ook voormalige, inmiddels geprivatiseerde onderdelen ondersteunt. De gemeente zocht een nieuwe, it-infrastructuur waarmee zij wendbaar en flexibel al haar taken en verantwoordelijkheden kan vervullen.

Na een aanbesteding viel de keuze op PQR, dat een Nutanix-oplossing aanbood. 'PQR heeft laten zien dat wij op de Nutanix hyperconverged infrastructuur verschillende processen en werkplekken kunnen draaien. De kwaliteit van deze in de praktijk bewezen combinatie van hardware en software staat hoog aangeschreven en ook in het beheeraspect is voorzien', zegt Pierre van den Heuvel, it-programmamanager bij de gemeente Eindhoven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5932032). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.