Managed hosting door True

Distributeur TechAccess in handen Exclusive Group

 

samenwerking

De Nederlandse it-distributeur TechAcces is overgenomen door de Franse Exclusive Group. De nieuwe bedrijvencombinatie telt ruim 150 medewerkers, verdeeld over kantoren in Nederland (Son) en België (Antwerpen). Het nieuwe Benelux-team neemt Fortinet op in het portfolio naast Arista, Infoblox, Gemalto en Brocade. Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Olivier Breittmayer, ceo van Exclusive Group: ‘In TechAccess zien we een partner waarmee we onze aanwezigheid in de Benelux kunnen uitbreiden en verdere groei in de regio mogelijk maken. De komst van TechAccess-ceo Berry van Waayenburg en zijn team is daarbij een waardevolle versterking.’

Van Waayenburg wordt in het nieuwe bedrijf country manager voor Exclusive Networks Nederland en rapporteert in die functie aan Kris Van den Bergh, directeur van Exclusive Group Benelux. ‘De nieuwe onderneming vergroot onze relevantie voor leveranciers en partners doordat we toegang bieden tot een ruimere markt en over meer mogelijkheden beschikken voor het leveren van value-added services’, aldus de Nederlander.

TechAccess en Exclusive

TechAccess, opgericht in 2008, is een in het Nederlandse Son gevestigde value-added distributeur met een kantoor in Antwerpen (België). Het bedrijf is gespecialiseerd in netwerken, cybersecurity en datacenteropslag/serveroplossingen voor ondernemingen, mkb’s en serviceproviders. 

Exclusive Group heeft ruim zestig vestigingen en is actief in meer dan honderd landen, verspreid over vijf continenten. Het bedrijf voert de merken Exclusive Networks voor cybersecurity en BigTec voor datacentertransformatie. De onderneming is opgericht in 2003 en heeft het hoofdkantoor in het Franse Boulogne.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5926931). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.