Managed hosting door True

Claranet voegt ShareFile toe aan portfolio

 

Wiebe Nauta, managing director van Claranet Benelux

It-infrastructuurspecialist Claranet Benelux breidt zijn portfolio uit met ShareFile van Citrix. Hiermee kunnen bedrijven volgens de onderneming voldoen aan de nieuwe Europese wetgeving GDPR die per mei 2018 in werking treedt.

Wiebe Nauta, managing director van Claranet Benelux, over de nieuwe dienst: ‘We gebruiken al lange tijd Citrix. De toevoeging van ShareFile is hierin een logische vervolgstap waardoor we onze klanten een alternatief bieden voor de ‘schaduw-it’ die organisaties in sluipt. De oplossing biedt ook mogelijkheden om te voldoen aan de strenge regels op het gebied van datafragmentatie en het verlies van zicht op data in de nieuwe Europese wetgeving voor databeveiliging GDPR.’

ShareFile maakt het voor de it-afdeling mogelijk om gegevens op elk device en op elke locatie toegankelijk te maken, zodat mensen beter kunnen samenwerken. Claranet is specialist in it-infrastructuur met ervaring op het gebied van (online) werkplekken, security, netwerken, managed hosting en cloud. Het Britse bedrijf is opgericht in 1996 en behaalde afgelopen jaar een omzet van 252 miljoen Euro. De firma, die actief is in zes Europese landen, telt ongeveer 5700 zakelijke klanten. Bij de achttien kantoren werken meer dan twaalfhonderd mensen. Claranet Benelux is gevestigd in Eindhoven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5924111). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.