Managed hosting door True

Leviton benoemt Kannegieter tot distributeur Benelux

 

Contract ondertekenen

It-dienstverlener Kannegieter is per 4 januari 2017 aangesteld tot officiële value added distributor van Leviton Network Solutions in de Benelux. De aanstelling vindt zijn oorsprong in de overname van Brand-Rex door Leviton eind 2015. Kannegieter fungeert al bijna veertig jaar als distributiekanaal voor Brand-Rex in de Benelux en zal deze distributie nu voortzetten onder de koepel van de Leviton groep.

Met de toevoeging van Leviton Network Solutions versterkt Kannegieter naar eigen zeggen zijn portfolio aan bekabeling en datacenteroplossingen en geeft het zijn partners de toegang tot een nog breder pakket aan oplossingen.

Het in 1959 opgerichte Kannegieter is specialist op het gebied van in- en outdoor infrastructuur en slimme distributieoplossingen. Het gaat om oplossingen zoals glasvezeltechniek, bekabeling en ups-systemen. Het bedrijf heeft vestigingen in Amersfoort en Brussel.

Leviton is een Amerikaanse fabrikant van computer- en telefoniebekabelingsystemen. De onderneming kreeg eind 2015 het Schotse Brand-Rex in handen, een ontwikkelaar van kabeloplossingen voor netwerkinfrastructuur. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5918897). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.