Managed hosting door True

Aces verhuist naar kantoor op het water in Tilburg

 

The Village in Tilburg

Het Tilburgse it-bedrijf Aces zet de voormalige locatie van Haans Lifestyle op de Rosa Castellannostraat 1 in de Tilburgse Katsbogten naar eigen zeggen volledig naar zijn hand. Het vorige gebouw -aan de Ellen Pankhursstraat- werd door groei van het bedrijf te klein. De verhuizing is vanaf deze week een feit, de officiële opening vindt over drie maanden plaats.

‘Van een zolderkamer in Goirle in 2000 naar een glazen kubus van vijf verdiepingen in het water. Het was even zoeken naar de juiste plek voor de volgende stap. We hebben onze droomlocatie te pakken. De nieuwe ruimte geeft weer waar wij voor staan. Vooruitstrevend, sociaal, ambitieus maar toch gemoedelijk’, aldus Aces-directeur Tom Coehorst.

Augmented en virtual reality

Volgens Coehorst is het de bedoeling dat klanten en collega’s The Village straks niet alleen als werkruimte zien, maar als ontmoetingsplek en experimenten center. ‘The Village is het dna van ons bedrijf in dorpsvorm gegoten. Augmented reality, virtual reality, 3d-printing krijgt een rol. Alles wat met it te maken heeft, is straks verweven met deze ruimte.’ 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5905715). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.