Managed hosting door True

Unica Schutte regelt ICT revalidatiecentrum Revant

 

medische afspraak

Revalidatiecentrum Revant besteedt zijn ict-infrastructuur uit aan de Eindhovense ict-dienstverlener Unica Schutte ICT. De infrastructuur is gemigreerd naar een dubbel uitgevoerd datacenter van Unica, wat het centrum de flexibiliteit biedt om innovaties door te voeren. Bovendien kunnen medewerkers plaats- en tijdonafhankelijk werken.

‘In de primaire en ondersteunende processen zijn de informatiesystemen in toenemende mate onmisbaar. Onze eisen aan de beschikbaarheid van onze omgeving worden alleen maar hoger. Als de omgeving stabieler en professioneler is, komen de gebruikers vanzelf met nieuwe wensen en eisen. Dit vereist een flexibele ict-omgeving met ruimte voor andere partijen, andere software en andere innovatieve diensten. De oplossing van Unica Schutte ICT is er daarom op ingericht om nu en in de toekomst probleemloos uit te breiden’, vertelt Revant-informatiemanager Sandra Nolten. ‘Met de nieuwe infrastructuur kunnen we zelf de regie voeren over ons ict-beleid, maar worden we wel ontzorgd.’

Revant is ontstaan uit een fusie tussen Revalidatiecentrum Breda (RCB) en Revalidatiegeneeskunde Zeeland (RGZ).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5890065). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.