Managed hosting door True

Infotheek Groep sponsort FC Utrecht

 

Jordy Kool, ceo van Infotheek (links) en Wilco van Schaik, algemeen directeur van FC Utrecht (rechts).

De Leidse hardwaredienstverlener Infotheek Groep verbindt zich als sponsor de komende twee seizoenen aan eredivisievoetclub FC Utrecht, met een optie voor nog eens twee seizoenen. Daarbij is overeengekomen dat dochteronderneming 4Launch op de achterkant van het speelshirt van de profclub uit de Domstad komt te staan.

Ook neemt Infotheek een eigen skybox en toegang tot de business lounge in Stadion Galgenwaard om zichtbaar te worden bij de zakelijke doelgroep.

Voor algemeen directeur Infotheek Jordy Kool - geboren en getogen in Utrecht - was het snel duidelijk: ‘Onze organisaties hebben veel met elkaar gemeen en delen de mentaliteit van mouwen opstropen en doen, het ‘no guts, no glory’-gen: we zijn allebei vechters, harde werkers, loyaal en maatschappelijk betrokken. Daarnaast spreekt de professionaliseringsslag die FC Utrecht aan het maken is ons aan, daar dragen wij graag aan bij.’

Infotheek nam in 2015 webwinkel 4Launch over. Dit bedrijf richt zich met de verkoop van (computer)elektronica op de particuliere- en zakelijke markt. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5855298). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.