Managed hosting door True

Infotheek neemt Core10 in Noorwegen over

 

Deal handen schudden overname

Hardwaredienstverlener Infotheek Groep breidt uit naar Noorwegen. Met de overname van distributeur Core10 maakt het bedrijf uit Leiden zijn entree in dit Scandinavische land. Infotheek heeft al ervaring in de Noordse regio, waar het al actief is in Zweden, Denemarken en Finland.

Core10 zet zijn activiteiten voorlopig onder eigen naam voort, maar koppelt zijn specialisme op het gebied van netwerken en datacenter-apparatuur aan het it-portfolio van Infotheek. De nieuwe combinatie biedt Noorse wederverkopers de kans om zowel infrastructuurhardware en software te leveren als ook traditionele cliënt-oplossingen (pc’s, notebooks, smartphones en tablets).

Stephan Derksen, manager van de afdeling ‘Strategie en Acquisities’, stelt: ‘Core10 heeft een sterke positie in een markt met veel potentieel. Met de overname kunnen wij onze Europese expansie verder vormgeven. Ook is er steeds meer vraag naar ’refurbished’ producten in de Noorse markt, waar we met het aanbod van Infotheek uitstekend op kunnen inspelen.’

Afgelopen april nam de Zweedse investeringsmaatschappij Altor Infotheek over. Met de investeerder aan de boord wil de hardwaredienstverlener verder groeien in Europa.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5846684). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.