Managed hosting door True

Jeff Jacobson nieuwe CEO van Xerox Corporation

 

Jeff Jacobson

Xerox heeft Jeff Jacobson benoemd tot chief executive officer (ceo) van Xerox Corporation, een van de twee onafhankelijke beursgenoteerde ondernemingen na de opsplitsing van Xerox. Jacobson is op dit moment president van Xerox Technology en zal zijn huidige functie blijven vervullen totdat de splitsing is voltooid. Dat is naar verwachting tegen het einde van 2016.

Printerconcern Xerox heeft zich opgedeeld in twee nieuwe beursgenoteerde bedrijven: het documentbeheer-bedrijf Xerox Corporation en de business process outsourcing (bpo)- organisatie Conduent.

De 56-jarige Jeff Jacobson is nu benoemd tot ceo van Xerox Corporation. Jacobson geeft sinds juli 2014 leiding aan de Xerox Technology-organisatie. Hij kwam in 2012 aan boord als hoofd van de divisie Global Graphic Communications Operations. Voorafgaand aan zijn carrière bij Xerox bekleedde Jacobson managementfuncties bij Presstek, Eastman Kodak en Kodak Polychrome Graphics.

Eerder al werd al bekend gemaakt dat de leiding van Conduent in handen komt te liggen van Ashok Vemuri, ex-topman van de Amerikaanse ict-dienstverlener die in 2015 aan Capgemini werd verkocht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5788471). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.