Managed hosting door True

StorageTek breidt serviceorganisatie en product uit

 

StorageTek, leverancier van oplossingen voor digitale gegevensopslag, breidt de dienstverlening van de Global Services Organization uit. De vendor annonceert tevens een aantal uitbreidingen voor de BladeStore disk-subsystemen.

StorageTek beoogt door de uitbreiding van de Global Services Organization marktleider te worden op het gebied van diensten en oplossingen voor datacenters. De Global Services Organization van StorageTek levert diensten aan ruim 22.000 datacenters in meer dan 50 landen en genereert daarmee circa eenderde van de totale omzet van StorageTek. De introductie van nieuwe diensten zal de omzet van de Global Services Organization jaarlijks met 16 procent doen toenemen, stelt Michael Väth, StorageTek’s Vice president & General Manager EAME. Een nieuwe dienst is Remote Managed Storage. De bestaande Enterprise Support Services zijn bovendien uitgebreid en omvatten niet langer alleen de ondersteuning en het onderhoud van heterogene storage-omgevingen maar ook support voor de software van de belangrijkste leveranciers van storage-oplossingen. StorageTek annonceert een aantal uitbreidingen voor de BladeStore disk-subsystemen. Deze op de Intelligent BladeStore Architecture gebaseerde opslagsystemen worden uitgebreid met replicatie- en mirroring faciliteiten. Daarnaast wordt het mogelijk om de goedkope ATA-disktechnologie in BladeStore op één controller te combineren met de snelle D-Series ‘enterprise class’ glasvezel-diskarrays.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5778). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.