Managed hosting door True

BT bouwt en beheert wereldwijd netwerk voor Exact

 

Webtool

BT gaat voor softwareleverancier Exact een nieuw wereldwijd dekkend netwerk ontwerpen, bouwen en beheren. Daarvoor tekenden beide bedrijven een contract van vier jaar. Het betreft een geïntegreerde it-infrastructuur die Exacts interne applicaties en services ondersteunt. Deze worden in veertien landen - verspreid over Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië - gebruikt door de zestienhonderd werknemers van het softwarebedrijf uit Delft.

Naast dit wereldwijde netwerk levert BT de verbinding naar de datacenters waar de (cloud)bedrijfsapplicaties en data van Exact worden gehost. Het contract behelst ook BT Cloud Connect, waarmee een hoogwaardige netwerkverbinding met Microsoft Azure mogelijk wordt gemaakt.

BT zorgt ook voor cloudgebaseerde bescherming tegen cyberdreigingen. Verder neemt de ict-dienstverlener het vaste en draadloze netwerk binnen de kantoren van Exact over en biedt het medewerkers diensten op het gebied van spraak, video, conferencing en externe toegang.

Exact zocht, met het oog op de fors groeiende verkoop van zijn cloudsoftware, naar een netwerkpartner die het bedrijf kan ondersteunen met een flexibele wereldwijde infrastructuur. De keuze viel op BT vanwege de wereldwijde schaal waarop het Britse concern opereert waarbij het binnen veel landen ook over lokale expertise beschikt. ‘BT kan onze internationale groei ondersteunen en onze werknemers in hun dagelijkse werkzaamheden bijstaan’, aldus Onno Krap, financieel directeur van Exact.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5769902). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.