Managed hosting door True

SDC Group distribueert RouterBoard MikroTik

 

Deal handen schudden overname

SDC Group is per 4 april 2016 distributeur van RouterBoard, een brede productlijn van router hard- en software van het Letse MikroTik. Met de producten MikroTik is op betaalbare manier complete netwerkinfrastructuur te bouwen, van thuiswerkplek tot datacenter.

'We zijn erg enthousiast over de toevoeging van MicroTik aan ons portfolio', zegt Vincent Kloos - DGA van SDC Group. 'Met de RouterBoard-productlijn dekken we networking in de hele breedte af.  Qua instap en pricing is het een merk dat heel goed past bij ons partnerkanaal.'

SDC verwacht dat de hardlopers van MikroTik de routers zijn die voor onderkant MKB om thuiswerkplekken en VoIP-telefonie mogelijk te maken. 'Maar wanneer onze partners tegen grote projecten aanlopen voor bijvoorbeeld core-routing, is dat ook met MikroTik in te vullen. Die oplossing hadden we nog niet in ons portfolio', zegt Aris Vink, pre sales manager van SDC Group.

De MikroTik-producten kunnen worden ingezet in alle networking-situaties zoals het opzetten van VoIP-netwerk, vpn's, quality of service-configuraties, routingprotocollen, firewalls en overige security. De producten zijn geschikt voor verschillende toepassingen: voor grote en kleine omgevingen en zowel binnen als buiten. Het absolute voordeel van MikroTik is dat elk product van deze Letse fabrikant op exact dezelfde software draait. Wanneer een partner een router voor een thuiswerkplek kan configureren kan hij ook de MikroTik-oplossingen voor grotere en complexere projecten inrichten.

Een interessant onderdeel in het RouterBoard-portfolio van MikroTik is de oplossing waarmee een straalverbinding tussen twee vestigingen opgezet kan worden, waardoor twee locaties kunnen draaien op één netwerk voor data en telefonie.

SDC is officieel MikroTik Trainingscenter en verzorgt voor partners de driedaagse basistraining van partner, vereist voor certificering.

De producten van MikroTik zijn per direct verkrijgbaar bij SDC Group.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5735029). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.