Managed hosting door True

Alliantie Ngena biedt wereldwijd VPN

 

Handen

Deutsche Telekom, CenturyLink, Reliance and SK Telecom zijn een alliantie aangegaan: Ngena (Next Generation Enterprise Network Alliance'). Ngena levert vanaf de eerste helft van 2017 aan de grootzakelijke markt een wereldwijd virtual private network (vpn) dat de infrastructuren van alle afzonderlijke spelers combineert. Naar verwachting zal de alliantie tegen de tijd dat er gelanceerd wordt uit zo'n twintig partners bestaan.

Doel van Ngena is klanten een gebruiksvriendelijke 'one-stop-solution' voor zakelijke netwerkdiensten te bieden met een zeer korte uitrolperiode. Dat is volgens de alliantie nodig, want 'in de huidige digitale economie is er geen ruimte meer om lang te wachten op netwerkconnectiviteit en het doorworstelen van ingewikkelde procedures.'

Volgens Ngena kunnen klanten kunnen bovendien dankzij dit vernieuwende businessmodel hun telecommunicatiediensten via een enkel aanspreekpunt afnemen. In plaats van verschillende afspraken in verschillende landen profiteren zij van wereldwijd geldende service levels.

Vertrouwd contact

Ngena opereert voor zijn partners op de achtergrond; de eindklant behoudt zijn vertrouwde contact bij zijn bestaande aan de alliantie deelnemende dienstleverancier. Technologiepartner Cisco zorgt voor de connectiviteit en gestandaardiseerde interfaces tussen de diensten en netwerken van de alliantiepartners.

Naast het verzorgen van connectiviteit en de netwerkinfrastructuur levert Ngena aanvullende diensten vanuit de cloud. Denk daarbij aan volledige internationale vpn-functionaliteit, application performance management (apm), wan/lan-beheer en -optimalisatie. Maar ook diensten als unified communication & collaboration (ucc), geavanceerde it-beveiligingsdiensten en platformspecifieke api's voor de adoptie van industrie-specifieke gebruikstoepassingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5714616). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.